Amulett a szerencséért saját kezűleg

A legtöbben azt hiszik, hogy a szerencse ritkán éri őket, ezért különféle módokon próbálják meghozni. Számos hiedelem és hagyomány sugallja, hogyan kell viselkednie az embernek, hogy ne riassza el a jó szerencsét és távol tartsa a bajt.

Vannak nagy szerencsét hozó amulettek is, amelyek történetét évezredek óta használják. Korábban azonban egy ilyen amulett megszerzéséhez bizonyos tulajdonságokkal kellett rendelkeznie: kiváló vadásznak, bátor harcosnak vagy nagyon gazdag embernek kellett lennie. Most az amulettek szinte mindenki számára elérhetőek. Igen, és hogyan készítsünk amulettet a szerencséért, bárki megtudhatja, akit érdekel ez a kérdés.

Szerencse amulettek kőből

amulettek kövek a jó szerencséért

A saját kezű szerencsét szolgáló amulettet különféle anyagokból, köztük kőből lehet készíteni. Először is ki kell választania a megfelelő ásványt, figyelembe véve az Ön preferenciáit, valamint a horoszkóp szerint. A kavicsot kedvelni kell, és pozitív érzelmeket kell kelteni. Akkor áldott vizet kell kapnod.

Ezt követően két kézzel tartják a követ, és közben kellemes szavakat mondanak rá a szerencséről, a sikerről, a szerencséről. A követ ezután vízzel, tűzzel, levegővel és földdel töltik fel. Ezt követően mindig vigye magával, ne felejtse el kommunikálni vele azokban a pillanatokban, amikor egyedül van.

Jobb nem mutatni kívülállóknak. De kérhetsz segítséget a kincses követtől. Határozottan segít, ha az ember hisz az erejében és képességeiben.

Amulettek véletlenszerű tárgyakból

Bármilyen pozitív energiáddal feltöltött dolog amulettté válhat, amely szerencsét ad. Ez lehet egy véletlenszerű lelet, vagy egy olyan tárgy, amelyet évek óta használ. A lényeg az, hogy ez a téma vonzza magát, kedvelje. Talán van olyan, ami veled volt a probléma megoldása idején, és ehhez kötöd egy nehéz időszak sikeres lezárását.

A talált tárgyakkal óvatosan kell bánni. Lehetnek negatívak. Ezért használatuk előtt érdemes felkeresni a templomot ezzel a tárggyal, majd több órára szentelt vízbe helyezni, kívánatos, hogy a tárgy egész éjjel ott feküdjön. Abban a pillanatban, amikor a leletet vízbe merítik, el kell olvasni a "Miatyánkat". Reggel megkaphatja ezt a tárgyat, és biztonságosan magával viheti.

Fontos figyelembe venni a hét azon napját, amikor saját kezűleg amulettet készít a szerencse érdekében. Kedden amulettet készítenek azok, akik szerencsét akarnak elérni az üzleti életben. Szerdán bűbájt kell tenni, ha kereskedési és egyéb pénzügyekben jó szerencsére van szükség. Csütörtökön érdemes elkezdeni az amulett készítését, ha sikeres akar lenni a partnerkapcsolatok kialakításában, a diplomáciában.

Péntek szerencsét hoz a szerelmi szférában, szombat pedig a legfontosabb életcélok elérésében. Vasárnap amulettet kell készíteni, amikor szerencsére van szükség a politikában. A hétfő a hét egyetlen napja, amikor egyáltalán nem ajánlott varázslatos dolgokat.

Viasz amulettek

viasz amulett készítéséhez a szerencse érdekében

Saját kezűleg gyakran készítenek egy kis amulettet, amely sikert és sikeres befejezést ad minden ügynek. Ehhez készítsen egy kis vizet egy pohárba, egy viaszgyertyába és egy kis zacskóba. Pontosan éjfélkor, teliholdkor, be kell tenni egy vízzel megtöltött poharat, bele kell gyújtani egy gyertyát, és friss dobozból gyufát kell gyújtani.

Egy ilyen talizmán kizárólag saját kezével készül személyes használatra. Miután a gyertya kigyullad, a kezüket az üveg köré fonják, és háromszor elolvassák a cselekményt:

A távoli tengerben, a kék tengerben van egy sziget. A szigeten van egy magas hegy, a magas hegyen van egy mély lyuk, és abban a lyukban fekete ördögök ülnek. Átkokat és kudarcokat küldenek az embereknek. Megbékítettem az ördögök Isten szolgáját (nevét). Ne küldj nekik szerencsétlenséget és rossz időt nekem. Addig is velem van a tűz – sok sikert hozzám.

A cselekmény elolvasása után hagyja, hogy a gyertya teljesen kiégjen. Amikor a gyertya kialszik, a maradék viaszrészecskéket összegyűjtjük és az előkészített zacskóba helyezzük. Csak azokat a töredékeket kell vennie, amelyek vonzónak tűnnek. Ezt a táskát magával kell vinni. Amulettként fog működni.